Obala maršala Tita 7
52 221 Rabac
12:00 - 22:00
Restaurant - radno vrijeme
+385 (0)52 872 601
info@nostromo.hr
  • NOSTROMO - HOTEL & RESTAURANT

    U staroj jezgri Rapca pronaći ćete mali obiteljski hotel Nostromo u sklopu kojeg se nalazi i istoimeni restoran vrlo tražen među gurmanima.

  • RESTAURANT NOSTROMO

    Restoran Nostromo u Rapcu sinonim je za nezaboravne gastro trenutke. Da je to idealna destinacija za svakoga gurmana

  • RABAC

    Nekada ribarsko naselje, Rabac u Istri danas je atraktivno turističko odredište koje nudi dovoljno sadržaja i za one koji preferiraju aktivan ljetni ili cijelogodišnji odmor

bbHR
 
U staroj jezgri Rapca pronaći ćete mali obiteljski hotel Nostromo u sklopu kojeg se nalazi i istoimeni restoran, vrlo tražen među gurmanima. Restoran počinje s radom 1993. godine, značajnije je renoviran 1999. Hotel Nostromo je također otvoren tijekom cijele godine, a u svojoj ponudi ima polupansion, doručak i večeru.

Prostranost, udobnost te topao domaćinski ugođaj, dobiven između ostalog i odabirom namještaja koji podsjeća na vrijeme naših baka, samo su neke od odlika smještaja kojime hotel Nostromo oplemenjuje Rabac. Smještajnih jedinica, soba i apartmana, ima ukupno 8, a u odnosu na restoran nalaze se na gornjim katovima objekta.

U restoranu Nostromo započinje priča danas maloga obiteljskog hotela. Svoje nepce možete zasladiti maštovitim i ukusnim jelima koja su proslavila ovaj restoran te ga tijekom proteklih godina upisala u više domaćih i inozemnih gastronomskih vodiča. U svako doba godine na stolu ćete dobiti svježe namirnice, od kojih one morske čak direktno iz rabačkoga zaljeva ili njegove neposredne blizine.

Originalno, kreativno, svježe, domaće i autohtono – to je kuhinja u Nostromu.

Dvokrevetne sobe

Dvokrevetne sobe

Dvokrevetne sobe uglavnom su s pogledom na more te imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Jedna od tih... ...
Trokrevetne sobe

Trokrevetne sobe

Ako na odmor u hotelu Nostromo u Rapcu dolazite s obitelji, na raspolaganju vam je jedna trokrevetna soba, s ...
Suites

Suites

Suitevi u malom obiteljskom hotelu Nostromo u Rapcu su zapravo prostrani hotelski apartmani koji po svom uređenju i opremi... ...

Vijesti

REZERVIRAJTE SVOJ SMJEŠTAJ

BOOKING